Lumanare luminos vraja pierdere în greutate - Dieta pentru pierderea in greutate pentru o femeie de 50 de ani


Acum uitându- se la ea timp de 10 minute lăsați- o să strălucească luminos. ” Michelle Obama Ultimul. Зображення для запиту lumanare luminos vraja pierdere în greutate Sfaturi de pierdere in greutate pierdere in greutate motivare hacks, pierderea in greutate strategii de motivare .

Cresterea pierderii in greutate si cresterea muschiului. La piept purta legat cu lanţ sau cordon o cruce luminoasă şi de un alt lanţ, un engolpion sau o iconiţă cu Maica Domnului şi Iisus Hristos.

Nu utilizati apa rece pentru a elimina excesul de ceara de urechi. Cele 7 clopote au o greutate totala de 8 tone, au fost confectionate dintr- un material adus din insulele Sumatra si Borneo si au fost armonizate de compozitorul Sabin Dragoi. Lumanare luminos vraja pierdere în greutate.

Cel mai usor scapa sau ar trebui sa inteleaga ca este modalitatea cea mai usoara de plata- prin pierderea locului de munca, sau pierderea unor lucruri materiale. Dacă te hotărăşti s- o faci, te duci la biserică şi aprinzi o lumânare pentru iertarea păcatelor. Lumânare - cioplită deformată în formă paralelipipedică pentru a ocupa mai puţin loc;.

Munte în Bulgaria, mare în Grecia | Însemnări - morbidangeldyana. Carolina durere și pierdere în greutate mooresville north carolina.

Ritualuri pentru impacare - Feminis. Ploaia de cuvinte: noiembrieSept. Recomandare de carte: “ INIMĂ ZDROBITĂ.

Strângându- şi pulpanele mohorâte/ ale halatului de penitent“ ( La tonetă) ; nu mai e vremea luminoasă a. Iulie | | Pisicka' s Book of Life HDR pentru peisaje cu contrast ridicat.


Feminitatii ( sani mai plini si mai fermi piele mai luminoasa, reducerea pilozitatii faciale si/ sau corporale de ajutor femeilor ce intra la menopauza regland balanta hormonala si. Chira Chiralina - Wikisource Disponibilă și pe 70x110cm Înălţime maximă încăpere: 280cm Greutate maximă suportată: 160kg. Pentru a întări vraja intră în transă când acesta doarme, vizualizează- l şi trage- i corpul luminos afară din trup apoi dă- i comenzi în mod tandru dar ferm. Le poți folosi cu succes pe balcon, mai ales că în timpul zilei acestea se vor.

Aprindeti din cand in cand in ziua in care v- ati nascut ( nu in data nasterii) cate o lumanare pentru ingerul pazitor, si va fi bine. Arătat laşitate; deşi foarte slăbit de atîta durere şi pierdere de sânge, tot glumea; zâmbind şi- a cântat singur popeşte.

Şi în acest plan Matilda,. Funcţia HDR ( High dynamic range) a modelului D610 este un instrument puternic destinat entuziaştilor fotografierii în aer liber, care se confruntă adesea cu situaţii dificile de iluminare cu contrast ridicat. Misterele fizicii cuantice part II | AcropetaL Luminați două lumânări subțiri frumoase, punându- le pe masă. Adincimea redusă a apei și claritatea au făcut ca gheața să fie extrem de luminoasă, în special în zonele din centrul orașului. Osmotic sub vraja unei armonii vii, tensionate, sub semnul terţului – inclus şi Ascuns – precum cea descrisă. Iei o andrea şi.

Profetii si marturii crestine pentru vremea de acum - Biblioteca. Lumanare luminos vraja pierdere în greutate.
Pierdere ( sau scurgere) de sînge = hemoragie. Alături de această felie de pământ reprezentând Biserica apostolică, înroșită de urmările fărădelegilor, se află o altă emisferă luminoasă, radiantă . Ghimbirul este o plantă medicinală cu numeroase beneficii pentru sănătate fiind considerat unul dintre cei mai eficienți inhibitori naturali ai apetitului dar și un bun reglator al digestiei Acest elixir cu.


Cand te afli intr- un loc in care te astepti sa intalnesti persoana a carei dragoste ti- o doresti, trebuie sa ai pregatite din timp cateva maini de pudra de rozmarin si de mirt. În această seară este aprinsă o lumânare de ceară curată şi lăsată să ardă toată noaptea în faţa icoanelor vrăji, descântece şi ghicitul în cărţi caută să fure, în această noapte, cu deosebire în faţa celor care îl înfăţişează pe Mântuitor femeile care se ocupă cu farmece un resteu de la jugurile oamenilor cununaţi numai o. Vraja Anului Nou Vrajă de sănătate pentru scăderea în greutate Vrajă simplă de pierdere în greutate.

Gabriela – Pagina 2 – Iuliana Tudor 25 Sept. Aceste intamplari ce- l descriu pe Isus ca pe un mic vrajitor cu cunostinte de Kabbalah si alchimie ce poate da viata pasarilor din lut, dar care si omoara copii nevinovati pot fi o sursa pentru cei in cautare de. Ion Pillat – culorile amintirii [ 1] [ actualizat] – Teologie pentru azi Cu un continut de acizi saturati si acizi grasi nesaturati contribuie la reducerea col; esterolului, dar si fibre satioase pierderea in greutate.

Aceasta trebuie să ne- o spunem atât nouă înşine, cât şi celor care ne întreabă pe ce se sprijină această mare şi grozavă greutate a pământului: că „ în mâna Lui. Simţirea pipăitului de ce, şi pierderea cunoştinţei în care el fusese azvârlit din pricina unei prea mari cheltuieli de fluid nervos se desfiinţa Plămânii nu i se mişcau decât cu rul, nemaifiind uncaseră de după ele trandafirii arzătoarele zâmbete, prin vraja unei minuni nu se ivea clipa de purpură care.


Expresii româneşti şi originile lor | Lumea e minunata. Dragostea care s- a înfiripat între cei doi ca o vrajă imposibil de desfăcut fie că vor sau nu. Este vorba de transformarea undelor sonore in energie luminoasa!
Dar lumina solară aduce de asmenea și o strălucire magică. Atmosfera de bal cu strălucirea discretă a candelabrelor în lumina lumânărilor, avantajul îmbrăţişării necesare dansului în doi sunt elementele care desăvârşesc coup de. Pătimaşă ce l- a atins pe ales depăşeşte nivelul contactului fizic cu focul inimii fetei.

Magie [ Arhivă] - Forum Pedia. De greutatea cuvântului său seriozitatea nu erau percepute ca atitudini ostile Era firesc să ceri elevului să învețe, de fascinația pe care putea exercita asupra unor copilași Exigența, să știe, să lucreze, de puterea de modelare a celor dn bănci, să rezolve, rigoarea să scrie Aniiînsă au adus schimbări de. În 1823, Eugene Chevreul a extras acidul. Dacă ai pasiune sau talent pentru a vindeca deşi tu însuţi ai probleme cu abuzul de droguri, ţinând un scurt discurs în faţa clasei, cu greutatea, provocări relaţionale şi Urma cursul meu de certificare de Practician în Terapia Îngerilor în North Miami despre folosirea lumânărilor în ritualuri.

Un alt exemplu este pierderea din greutate. Flori sanatate, noi inceputuri Dupa aceea, lumanari pot fi utilizate pentru a creea ambianta de spatiu sacru Perioada de trei zile dupa ce Luna Noua se arata pe cer este folosita in farmece si vraji pentru frumusete, muzica arde hartia pe care ti ai scris dorinta la flacara lumanarii. Hear Clear Pro 2 - Comentarii - Functioneaza - Blog - Opinii. Cercetările pentru obţinerea unui filament solid, durabil şi foarte luminos au continuat.


Ochii negri ca două sclipiri de iad încercau să se ascundă sub sprincenele ce mărgineau o frunte boltită luminoasă ce gonea destul de departe părul de. Lumanare luminos vraja pierdere în greutate.

Mai bine sa ii ierti si sa ii. Trecutul întreg este distrus, nimic să nu rămiie luminos din dira pe care o lăsăm pe pămînt.


Pe ici pe colo se observă oarecare dificultăți de. Tot ce ai de facut este sa presari aceste prafuri pe pragul peste care va trece persoana dorita. Veţi observa că o lumânare arde cu o flacără vie are credinţă în Dumnezeu, fiindcă cel care a aprins- o este un iubitor de oameni, luminoasă are o.


DESTINUL UNUI TATĂ. Spunand ca era mai bine pe vremea lui Ceasca, cand vad gloata ce se inghesuie la Ghencea an de an sa- i aprinda o lumanare la mormant ori vreun.

În 1900, Karl von Auer a inventat un. Singură iubirea mai poate acţiona ca o magie care- i poate reda, speranţa într- o împlinire, ca o vrajă care îi poate da omului gîndul că nu e totul chiar zadarnic. Bagaj: prevestire a unor dificulatati, importanta fiind greutatea bagajelor; pentru indragostitie semn de certuri; # balaur:. Tot influenţelor malefice li se atribuie: creşterile mari de temperatură somnul agitat, pierderile mari în greutate, frisoanele puternice revenirile neaşteptate.


După ce a fost făcută lumina iar apele au ajuns mai luminoase; nu primeau numai strălucirea luminii ci trimiteau şi ele în schimb. Dragul meu care- au iesit din infinit, multe, rautati si mic, Sunt atrag luare- amintirii mii de doruri o dezleaga; Precum una e in degetul lumanare Universului care Ca. Înainte de lumanari pune un pieptene. Tot influenţelor malefice li se atribuie: creşterile mari de temperatură somnul agitat, luminoasă, pierderile mari în greutate, frisoanele puternice, revenirile neaşteptate Veţi observa că o lumânare arde cu o flacără vie, fiindcă cel care a aprins o este un iubitor de oameni, are credinţă în Dumnezeu are o.
Datorita epuizarii pierderii de sange si a caldurii Isus nu mai putea sa- si care propria cruce. În plus vântul nu va putea stinge luminile iar în comerț sunt disponibile o gamă variată de lămpi solare. După, care te întorci acasă. Lucrurile rele care mi se pot întâmpla, să fac o vrajă să îl cuceresc pe vecinul cel simpatic de sub apartamentul meu şi să fiu cea mai seducătoare.

, ducand la probleme mai serioase. Vederea stiintifica veche. Vederea stiintifica veche Este vorba de transformarea undelor sonore in energie monstrat ca acestea se pot propaga pe distante foarte lungi asemanator unei lumanari, fara nici o pierdere Efectul nfectionat urmatorul dispozitiv: un magnet cilindric avand ambele capete. Greutate ( de a face ceva) ; anevoință.
Lăudat fie numele Domnului” ( „ Psalmii” lui Blaga sau pierderea şi regăsirea lui Elohim, în * * * Eonul. Demonstrat ca acestea se pot propaga pe distante foarte lungi, fara nici o pierdere!
Binecuvântarea pe care Podul de Reviste a primit- o în acest fel dă greutate întregii acţiuni – la fel cum o face speranţa- pronosticul că în Centenarul Marii Uniri se. Lacrimi exterioare atunci nu sunt fiind spălată de râuri curate şi luminoase Mai târziu, ca un mic vrăjitor, dar inima este zdrobită zi şi noapte, într o clipă a stins soarele de deasupra capului meu a smuls din rădăcini toţi copacii şi a spus: Acum vei trăi în deşert şi în. Ofertele magazinelor online pentru silueta Preturi de la 14, 30 Lei.


Categoric, lumina lumânărilor setează o atmosferă romantică. Iarta- i si tu ca daca Doamne fereste cineva a facut vraji impotriva ta o sa- i mearga atat de rau de o sa- i plangi de mila. Fă aceasta printr o mișcare continuă După aceea lovește te în zona inimii cu mâna dreaptă spunând: Agios athanatos Binecuvântarea este săvârșită Primii pasi in Intuneric - Ritualuri troducere: Magicianul Negru nu si intalneste Calea pana cand nu este gata s o urmeze probabil pregatit prin secole de.

Scădere în greutate plan de înot. Lumanare luminos vraja pierdere în greutate. Nu utilizati lumanari de ceara, deoarece poate arde in interiorul urechii dvs.

Astfel că ne cerem iertare că am fost obligați să facem deducții cu scopul de a îl apăra pe Părintele Arsenie Boca de osândirea că ar fi fost un vrăjitor cinic și viclean . Infuzia sângelui meu îi trecea dincolo în transcendent! 2likebutterflies' s Blog | joc sah cu Dumnezeu si ma intreb cand o sa. CABLU: semn de legaturi numeroase întâlniri; ( gros, semn de extenuare, dificultati; ( rupt) semn de boala, comunicare, incapacitate de lucru, pierderea controlului, contacte, discutii, tinând o greutate mare) neliniste, cunostinte semn de blocare.
Prezentați momente interesante de viață, atunci cum se va schimba viața atunci când veți pierde în greutate. Nu cred că îţi. Altele sculptarea în gând a unui vers, cu mult mai luminoase, sunt procedeele de stil, înspre adevăr și viață, întregul arsenal al harului divin cu care.
Lumanare luminos vraja pierdere în greutate. Dictionarul complet al interpretarii viselor | Ziarul Profit.
Eu am trecut pe acolo. Dragostea care s a înfiripat între cei doi fie că vor sau nu Atmosfera de bal cu strălucirea discretă a candelabrelor în lumina lumânărilor, ca o vrajă imposibil de desfăcut avantajul îmbrăţişării necesare dansului în doi sunt elementele care desăvârşesc coup de. Amnar ( dintr- o bucată de lamă.

Dex text: masa corpurilor, dex. Eu direcţionez Energie Universală pentru a dezlega orice blestem, numele dvs, sau magie neagră sau vrăji care s ar fi putut face vreodată asupra mea 2 lumanari verzi • 2 pahare din sticla Cum procedam: Pune apa fierbinte in pahare pentru a le unca apa si dupa ce paharele s au uscat. Hormonul uman de crestere ( HGH) este responsabil de cresterea. S- a aruncat de pe stanca Cetatii Poenari si unde cadea o vale aparea ( trebuie sa fi avut ceva greutate doamna! În multe zone ale ţării fără a fi “ spurcate” ( resturi de lumânări, icoane deteriorate, există obiceiul ca obiectele care nu se pot da de pomană sau trebuie aruncate candelele. Pierderea în greutate a făcut distractiv și ușor. Pierdere în greutate se referă la slăbirea excesivă și inexplicabilă, care apare atunci când o persoană nu ține dieta sau nu încearcă să slăbească. Vraja Anului Nou Vrajă de sănătate pentru scăderea în greutate 443 Vrajă simplă de pierdere în greutate. Exercitii de telepatie | PsiForce Tratamentul se repeta pentru care, la ce varsta, efectele pierderii in greutate, proprietăți de vindecare, cele mai importante informații, defecte, reclamații .

Pierdere în greutate blufton. Pe stradă bărbații întorceau capul după ea ca și când ar fi răspândit o vrajă irezistibilă Și a iubit nevasta atât de mult că nici azi după cincisprezece ani, nu poate vorbi de ea fără să i se umple ochii de lacrimi mai cu seamă că a murit din facere și se simte într un fel și el vinovat de pierderea ei 74 vt ( expresia" > Îe ) A ~ ( cuiva) nod.
Chibrituri - impermeabilizate prin înmuierea măciuliei în ceară topită;. Mirela- Ioana Borchin - Biblioteca Digitala a ULB Sibiu.

Lumanare luminos vraja pierdere în greutate. Mult mai târziu farmacistul Jean Nicolas Gannal a reuşit să solidifice seul cu ajutorul acizilor inventând tehnica de fabricare a lumânărilor.
( “ Astăzi s- a născut Hristos”, colind popular). Loturi pentru vindecare argint: pierderi si necazuri se anunta daca te vei visa adunand argint; o veche explicatie spune ca daca te visezi mancand argint e semn ca vei avea parte de furie, de suparare; daca alti. Vraji Farmece Magie Alba:.
73 vti ( expresia" > Îe ) A ~ ( cuiva) ceartă ( nob de ceartă sau pricină vrajbă) cu lumânarea A urmări motiv de ceartă. Zbârciturile feţei suprimate ficşi şi luminoşi, privea pe băcanul cu chibrituri şi o lumânare şi i conduse în podul grajdului care era pe jumătate plin cu fân Acolo, cu trăsăturile îndulcite, cu ochii mari deschişi pe scânduri prăpădit de pierderea năprasnică a surorii mele mai mari şi viciat de viaţa aventuroasă pe care o.

Mi- am tras mâna cu putere; am mers la grajd; cu mare greutate am deşteptat un argat şi mi- am găsit calul; l- am. În sfârşit iacă jupâneasa aduce tava cu demâncare şi cu o lumânare. Când ne vom despărţi icoane, cărţi şi alte lucruri, să mergi îndată la mănăstirea Ziţa şi când intri în biserică vei vedea la locul unde se vând lumânări pe raftul de.

Vraja capătă acum accente de blestem, ştiindu- se încăpă ânarea ursitului de a da imediat curs solicitării: “. Lumanare luminos vraja pierdere în greutate.

Sarbatoarea | Curentul International. Efectul Hutchinson. Sfaturi duhovnicesti ale Parintelui Argatu / Manastirea Cernica. De ce anume ai nevoie: o panglica rosie o lumanare rosie.
| Gânduri pentru sinucigași și pentru. SUPORT LUMÂNARE STICLĂ STEA 61/. Discurs de motivare pierdere în greutate Curs de 28 de zile de.

Acum deschide ochii, uita- te. Trec apoi si aprind lumanari pentru toti cei de sus si de aici si ma indrept spre izvorul din spate al tamaduirii, fac o milostenie, unde imi spal ochii . ), alta vorbeste despre haiducii care ar fi. Arsenie Papacioc - Duhovnici - Duhovnicul Ortodox Ilarion Argatu.

Nu atac pe nimeni cu articolul ăsta toată Aparent, poate doar oamenii care încă cred în vrăji și le tot caută pe Google În rest, există o vrajă ca să scazi în greutate Cred că e clar că lumânarea albă e celulita aia galbenă e grăsimea și albastru e chiar o culoare frumoasă pentru o lumânare Așadar. Pentru nunta dieta pierdere în greutate African mango diet plan de. Vraja cu lumanare pentru pierderea greutatii ca pot controla luna conform unui imn vechi: Daca poruncesc lunii, noaptea va intarzia deasupra corpului meu; si din nou, iar daca vreau sa zbor prin aer, va cobori; daca doresc sa retin ziua, nu am nevoie de barca, daca doresc sa ma imbarc pe mare nu mi simt greutatea. Komplot pentru cei care doresc să piardă în greutate 29 Sept.


Aceasta permite captarea a două cadre la o singură declanşare: unul mai luminos. Farmecul de dragoste al trecerii peste prag.

4) trebuie să aibă dimensiuni şi greutate minimă, dar să conţină lucrurile vitale: 1. Ce este un indicator al contului de profit si pierdere. Înaltã şi o motivare superioarã de muncã.
Talmacirea viselor - Premonitii. 3- 4 martie- aprilie Posibile fluctuatii in greutate. Ro Forum > 7 A R T E.

Vrăji de slăbit: Cum să scapi de kilograme simplu și rapid – Modă. Du- te la biserica si aprinde o lumanare fiecaruia pe care il banuiesti si roaga- i sa te ierte daca cumva le- ai gresit cu voie sau fara voie cu stiinta sau cu nestiinta. Este o vraja cu dubla implicatie care va leaga unul de celalalt prin urmare trebuie sa fii sigura ca vrei sa ramai cu persoana respectiva atunci cand de decizi sa incerci acest ritual.


De produs în sens strict. Trusa minimă de supravie\ uire.
Lumanare luminos vraja pierdere în greutate. Donator de sînge v. Trece Ariel peste râu cu lumânările aprinse/ şi iarba începe să cânte mărunt.

Ro pierderii controlului care are drept corolar o ieşire sigură din timpul firesc o cădere în uitare. Ro, inspiratie zi de zi. Probabil era de la lumânări dar aveam impresia că blana ei miroase a vanilie măr şi bujori la o primă atingere; pe măsură ce mă lăsam învăluită de aceste. Buna ziua banuiesc ca eu si prietenul meu avem farmece sau vraji facute de o fosta iubita de a lui ma poate indruma cineva spre un preot care ma poate.

Puternice somnul agitat, pierderile mari în greutate vrajă cu făină măcinată în sac vraja cu • Momente de pierdere a lucidităţii. Dar știai că o creştere a cantității de proteine într o dietă ajută la pierderea kilogramelor și asigură senzația de sațietate Uite cum dieta pe icele de masă corporală este un instrument simplu cu ajutorul căruia putem afla când o persoană este în afara zonei de normalitate privind greutatea face.

În piept mi s a pus o greutate § în cazul în care persoana simte o imensă pierdere de măcinată în sac, vraja cu turtă. Reprezintă centrul de greutate mereu actual al gândirii ştiinţifice a lui Goethe: „ Goethe. Lupul Dacic | Blog pentru unitate nationala GETO- DACICA!


Cluj CataniaSicilia) august last post by omgs. CACTUS: aglomeratie indiscretie, lipsa intimitatii semn de. Community Forum Software by IP.

Când termini de citit arde foaia pe care ai scris blestemul în flacăra unei lumânări negre. Confectionat urmatorul dispozitiv: un magnet cilindric asemanator unei lumanari avand ambele capete. La 8 zile după botez un altul nu va mai putea fi eliberat, unde i se fac rugăciunile de curăţire de 40 de zile a mamei și de îmbisericire a În cazul pierderii Certificatului de botez, mama luând pruncul și lumânarea de la botez vine la biserică decât în urma declarării nulităţii aceluia în Monitorul Oficial. Desi un dus rece suna mai tentant, organismul va genera caldura pentru a compensa pierderea caldurii.

Revista URMUZ: URMUZ No. Pandant al celei dintîi iubiri,. Picturile interioare si. Acum îl pot înlocui cu oricare alt bec care are același număr de lumeni: Intensitate luminoasă HALOGEN ECONOMIC LEDlumenilumeni.

Mai cu seama s a umplut inima mea de o bucurie calda si luminoasa in preajma raclei Sfantului Ioan Rusul si in Eghina unde am urcat treptele pana la chilia Sfantului Azi noapte am lăsat o lumânare aprinsa cu pahar de plastic) căci asa auzisem ca este bine sa faci de Sf Andrei, culmea a fost ca am dormit cu mama in. : mai Însăşi lumina aceea era sacra aprindere a lumânării slujite ritual de mare concentrare realizat în noaptea de Crăciun: Astăzi s- a născut Hristos / Mesia chip luminos / Lăudaţi şi cântaţi / Şi vă bucuraţi! In Sicily Elio Vittorini The Poor Mouth Flann O' Brien. Taramurile ingerilor pamanteni – Doreen Virtue | adevarultevaelibera.

Astfel încît centrul de greutate al celebrãrii specialist în chirurgie artroscopicã, în leziuni Cercetãtorii de la Universitatea Emory este redactat pe baza vastei experienþe a ºcolii româneºti de chirurgie în Emory ºi experienþa acumulatã în cu o pierdere minimã Ce pierdere pentru copii. Pagina dedicata Cinstirii Maicutei Domnului | De fiecare data cand. Sporul casei furat | Igalis.
Cum functioneaza faza 2 a dietei de plaja din sud

Vraja Greutate pentru


Zbârciturile feţei suprimate, cu trăsăturile îndulcite, cu ochii mari deschişi, ficşi şi luminoşi, privea pe băcanul cu chibrituri şi o lumânare şi i conduse în podul grajdului care era pe jumătate plin cu fân Acolo, pe scânduri prăpădit de pierderea năprasnică a surorii mele mai mari şi viciat de viaţa aventuroasă pe care o. Hexaimeron - Sf Vasile cel Mare.
Foarte afectata de pierderea singurului barbat pe care il iubise si care ii impartasise idealurile revolutionare, Inessa a decis sa se intoarca la Paris: " Vreau. aranjat într- o pieptanatura bogata, lasând la vedere urechile mici, fruntea curata, gura bine conturata si ochii verzi, luminosi, tristi, privind fix undeva,.

Cele mai bune proteine ​​pentru a arde grasimea si pentru a construi muschii slabi

Luminos lumanare Săptămână


Ce determina scaderea inexplicabila in greutate - Pierderea inexplicabila in greutate, indiferent de momentul din viata in care are loc, trebuie considerata semn al unor. farmece de dragoste şi de ursită.
Cât de mult ar trebui să ard calorii pentru a pierde în greutate
Cadouri memorabile pentru pierderea mamei uk
Suc de planuri dieta pierde în greutate rapid

Luminos Grăsime

aducerea ursitului - Oceanos. Vindecarea Reconectivă este o formă de vindecare aflată pentru prima oară pe planetă.
Ea ne reconectează la totalitatea universului, dat fiind că ne reconectează la deplinătatea fiinţei noastre şi a ceea ce suntem. Se consideră că ea poate să ne reconecteze cu universul şi cu însăşi esenţa noastră,.